sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kesäistä metakeskustelua

Vastavetona suosijasakin törkyalotuksiin..

"Aborttikiihkon kesä 24/7
Kunnon kansalainen
3.6.2013 22:12
Tuleeko jonkinsortin dilemmaa kun pitää yrittää valita, onko aborttilassa survoskelemassa lapsia viemäriin vai istuuko vuorokaudet netissä kesän kun ei tänne pääse riidanhaasto-päivystämään jatkuvasti ja saattaa tulla vaikka kommentti mihin ei ehdi kahden sekunnin sisällä törkyjään laittamaan ja haukkumaan jonkun mielipidettä vallan vääräksi kera lakijankutusten ja pykälien and juridiikan oppikirjan vastaiseksi? Vai viettääkö abortinsuosija vahtimassa palstaa kesänkin, ettei vain yksikään kommentti pääse vahtimatta ja haukkumatta ohi?

Meneehän se tietty siinä edelliskesän, syksyn talven ja kevään jatkoksi totta kai sekin, edellisvuosien mukaan kun kerran alkuun on päässyt, mitä sitä kymmenen vuoden putkea katkaisemaan. Juhannusilkeilyt pitää käydä ainakin heittämässä, jos entisiä päivämääriä katsoo löytyy juhannukset, vaput, jouluyöt, pääsiäiset ja muut pyhät sekä arjet. Vai oletko surmanlaitoksellakin netissä ja taistelet lakikirjan kanssa vääriä mielipiteitä ja biologian ja kielitieteen faktoja vastaan? Miten käy sitten uusien lapsiuhrien survoskelun ja yhteiskunnan varojen haaskauksen? Eikö abortinsuosija mene edes kesällä duuniin, kun talvella ei tarkene?"

---->
kirveltääkö?
7.6.2013 15:57
"KERTOO TEKSTISTÄSI SEN TOSIASIAN, ETTEI SINULLE LAPSIA ANNETTAISI."

Mun käsissä lapset pysyy hengissä ja hyvissä voimissa... miten onkaan sun julmurikätöstes jäljiltä...?

peiliis kattelet
7.6.2013 00:01
Tommoseks se sit menee niissä lapsentappamisen jälkeisissä syyllisyystraumoissa...

Olet ihan sekopää harhaluuleva skitso, kun kuvittelet omassa pikku nupissasi kaikkien abortteja vastustavien olevan yks ja sama henkilö.

Todellakin olet sekopääharhainen, mee hoitoon ja pian.

osuu ja uppoo..
6.6.2013 23:35
"juuri sinä olet esimerkki sellaisesta, jonka takia minä kannatan aborttia."

Ei sitten yks lapsellinen HUUTORÄKSYTYS riittäny vai? ;D

Lasten murhaajissa se joidenkin moraalivajeisten ihmishirviöiden JULMUUS tiivistyy. Onneksi normaalit lapsia suojelevat kunnon ihmiset sentään vastustaa tälläistä sairasta väki- ja mielivaltaa kaikin tavoin. Jälkiabortti omista (veri)kätösistä ois järkevin ja paras ratkaisu ihmiskunnan saastaisimman pohjasakan eliminointiin.

"Turhaan meuhkaat"

Turhaan raivokiihkoot, ei se niitä toivomias lapsentappamisia kuitenkaan lisää. Voi käydä vain päinvastoin, moni ehtii tulla ajoissa järkiinsä ja antaa lapsensa jatkaa elämää kun näkee sussakin mihin surkeaan alennustilaan se mukavuusabortti johtaa..

hermot menossa? XD
6.6.2013 23:27
LAPSELLA=ELÄMÄ!!

SINÄ OLET ESIMERKKI IHMISESTÄ, JONKA VUOKSI VASTUSTAN ABORTTIA, EN HALUA YHDENKÄÄN LAPSEN SURVOUTUVAN KALTAISTESI KUOLEMAAN TUOMITSIJOIDEN VIEMÄRIIN, PAREMPI ON SUOJELLA LAPSI JA PÄÄSTÄ ELÄMÄÄN MUIDEN HOIVIIN KUIN TUOLLAISTEN JULMURIEN VERIKÄSIIN!

oikeus voittaa
6.6.2013 23:14
Itsekkäiden omanapojen lapsenmurha-hurlumhei tulee tiensä päähän, ennemmin tai myöhemmin.

"Aborttikiihko eli palstan D-päivystäjä on hienosti kuvannut omaa uraansa"

Miten sinä kuvaisit omaa uraasi? Traumojaan toisten hengen ja mielenterveyden kustannuksella hoidattava syyllisyyssuorypijä vai muuten vaan kiihkofeminismiin hairahtunu lapsia vihaava surmanviekottelija?

"en halua sinun kaltaisen ihmisen kanssa edes olla missään tekemisissä"

Kuule etovin, tunne on vähintään molemminpuolinen ;)

pitäskin varmaan
6.6.2013 22:09
tästälähin viitatakin vaan kintaalla naurettavan joutaville räkytyksille ja käydä lähinnä ilmotteleen poistoon suosijaräyhäköiden valhetörkysontimisia... ;D

mahtaa vtuttaa
6.6.2013 16:17
kun et vaan sille surmanteolle yhtikäs enempää "yleistä hyväksyntää" saa vaikka kuinka anelet, kärtät, intät ja kerjäät täällä päivät pitkät.. tappamishehkutteluja kiihkoova ja törkyturpailujaan tursuttava traumasakki näyttää normaaleille lapsia suojeleville ihmisille vaan entistäkin vastenmielisemmältä, ja turhaa tappamista ja sen edistäjiä vastustetaan vaan entistäkin vankemmin. Miltä se tuntuu? :)
Itsekästä murhaamista ei tulla hyväksymään koskaan, ja lapsiaan huvikseen surmaavat on halveksituimpien ihmissaastojen pohjasakassa. Elä sen tiedon kanssa.

"sitä oikeutta ei kukaan vie pois, onneksi. "

tuudittaudu siihen vaan... on ne lait ennenkin muuttunu ;)

sakkia ahistaa
6.6.2013 14:57
ja korpee vaan niin kipeesti kun siitä mielipuolisesta (hirmu)"vallasta" ja julkeista teoista saa olla lain takaamalla sananvapaudella jokainen mitä mieltä lystää ja sen myös täysin vapaasti ilmaista, vaikkei suosijakiihkoja miellytäkään.

miksi kiihkoatte
6.6.2013 13:31
naisen "valinnanvapaudesta" tappaa muita? Se on pelkkää harhaa.

"Miten lapsen valinnavapaus näissäkään toteutuu?"

Keskenmenossa lapsi itse "valitsee" kuolla. Ainakaan sitä ei olla tapettu.

Niin, ei murhien uhrit saa valita kohtaloaan tai elämäänsä, oli ajatuskykyä tai ei.

sontiaiset tunkiolla
4.6.2013 14:44
Turhan tappamisen vastustajat haluaa taata lapselle valinnanvapauden ja elämän. Suosijahihhulit haluavat viedä sen oikeuden lapsilta pakottamalla heidät kuolemaan.

*****
(Eräästä toisesta ketjusta poistettua mm. pitkää keskustelua nimimerkin Childfreelife kanssa, osa voi vielä olla palstalla mutta eiköhän nekin vielä kiljuta..)

lain "saavutus"
7.6.2013 20:25
on yli 10 tuhatta turhaan ja itsekkäästi surmattua pientä vainajaa vuosittain.

taas sama jauhanta
7.6.2013 20:22
"Vaan lakihan on yleisesti hyväksytty,"

kun siitä pikku lainsäätöryhmän puoliväkisin läpi runnomasta laista josta ei koskaan oo kansalta kysyttykään, ei voi päätellä yhtikäs mitään sen "yleisestä hyväksynnästä". Kuten ei myöskään äänestyskäytöksestä yhden ainoan asian perusteella. Jos lakia ryhdyttäs kiristään esim. sos.syiden osalta, todennäkösesti sitä vastaan pullikois vaan vastaava marginaalinen femakkoryhmä joka sen aikoinaan läpikin sai harhautettua.

tottakai tarvitaan
7.6.2013 20:08
"ei siinä mitään vääntöä tarvita."

etenkin sillon kun se laki on vääränlainen ylilepsu fiasko.

????????
8.6.2013 01:01
"nekään ajattele ketään muita kuin itseään ketkä eivät lapsia voi saada. heitä pitäisi sääliä ja voivotella joka käänteessä, mutta heiltä ei kyllä heru yhtään myötätuntoa toisille."

Mitä myötätuntoo niiden abortööreille pitäs antaa? Lapsettouudesta kärsivät ei sentään oo valinnu ite osaansa... toisin kun abortööri valitsee itsekkään tekonsa jonka vois jättää tekemättäkin. Mitä myötätuntoja lapsen mukavuustappaja edes ois ansainnu? Ei yhtikäs mitään.

kaukana siitä
7.6.2013 22:19
Viattomien lasten itsekkäässä tappamisessa vaan ei oo mitään tervettä.

mututoiveiluja?
8.6.2013 12:55
"enemmistön mielestä moraalisesti lapseen verrattavia."

todisteita sitten vaan odotellessa tälle "enemmistön mielipiteelle".

ei "velvollisuutta"
8.6.2013 22:48
"Minulla ei ole velvollisuutta vastata sinun kysymyksiisi."

eli kun et pysty koska jäisit TAAS kiinni tekopyhistelystä :) olet siis yhtä ahmatti lihanmässääjä kun kaikki paheksumas vastustajatkin.

"Ei muuta asiaa mitenkään, valehtelet."

Itehän sä joudut TAAS lähteen hätävalheisiin :D kappas kun et sillon aiemmin hiiskunu sanallakaan niiden termien "asiattomuudesta", vaan päinvastoin,
"Aivan asiallinen toteamus. Ei todellakaan nälvintää."
kun nyt muuttu peräti herjoiks :D vai etkö tosiaan muista mitä aiemmin tulit hölisseeks?

tuskin...
8.6.2013 22:31
no sittenhän se seliselittelys niistä jokaisesta sanasta erikseen oli aivan turhaa. Oisit voinu todeta vaan että joo, ne on nälvintää... mutta ei.

kato peiliis
8.6.2013 22:28
vaan ja huolestu siitä mistä pitäis... ja mikset vastannu kysymyksiin, liian kiperääkö? :) Vai tekopyhistelitkö vaan tapojes mukaan lihansyönneistäkin?

ai nytkö ne
8.6.2013 22:05
"huudella muille verikäsi-moraalivajukki-herjoja."

onkin jotain kauheita herjoja kun aiemmin niissä ei ollu mitään asiatonta?

saat rauhassa olla
8.6.2013 22:02
"Tekopyhää tappaa muita eläimiä ja huudella muille verikäsi-moraalivajukki-herjoja."

ihan mitä mieltä vaan :) makkara maistuu ja kaikkee muutakin lihaisaa herkkua saa näppärästi, nopeesti ja edullisesti ihan lähikaupastakin.
Ite oot kai sitten joku ituhippi-viherpiiperö, senkö takia oot kokoajan noin hirveessä raivotilassa? Vai maistuukos ne pihvit sullekin..?

paitsi vaan
8.6.2013 21:40
"minä en ole tappanut ketään. "

kun se "solumöykyn poistokin" on ihmisen tappamista.

"Jos tähän mennään, niin sinähän et käytä ravinnoksi eläimiä, ethän?"

Ja taas mennään eläimiinkin :D no mitä sitten vaikka ois tuntevia. Ihmisiä ne nyt ei kuitenkaan ole, toisin kun alkiot ja sikiöt.

"Koeta nyt pysyä järjissäsi. "

Huolehdi ittestäs vaan.

mutupallo se pyörii
8.6.2013 21:29
"Onko myös lapsettomuusvalinnan tehneet sinulle punainen vaate? Se on hyvin tyypillistä myötäsyntyisesti lapsettomille.."

Harhas ne senkun yltyy vaan :) Ei mulla mitään oo v.e. lapsettomia vastaan, kunhan sen eteen ei tapeta ketään. Mutta silti on turhaa tekopyhistellä ja hankkia sädekehää paheksumalla sitä vanhusten hoitoo kun samaan aikaan kiihkoot joidenkin muiden tappamishehkutuksia.

"Et kai tosissasi luule minun uskovan keskustelevan muiden kuin sinun kanssasi.. "

Mulle ihan yks lysti mitä uskot tai et. Itteshän sä siinä vaan häpäset mutuilemalla vaikka mitä harhojas kun totuus on liian rankka.

älä ite jaksa.
8.6.2013 21:08
Senkun todistelet sitten taas senkin valheharhas että mä oon joku toinen kirjottaja :))

"Ei todellakaan toimi, siksi olemme päättäneet elää lapsettomana, rakentaa uran jolla saamme varallisuutta turvaksemme. Kotona voi rahalla tulla hoidetuksi"

Älä jaksa tekopyhistellä joutavia. Muista sitten lapsettomuusvalintas eräänä kauniina päivänä siellä homeisen laitoksen hylätyssä nurkassa kun olet kokemassa niitä vanhustenhoidon "ihanuuksia" ;)

"Todellako nyt myönnät, että olemme puhuneet jatkuvasti abortista lain puitteissa?"

Siis nytkö väität että MUUT on tässä livenny jatkuvasti jonnekin muille maille ja väittäny siitä laista omia mutujaan?? Joko älyät lopettaa turhan valheinttämises?

no sittenhän
8.6.2013 20:55
"on abortti täysin vapaa, suomalaisella passilla nimittäin pääsee kuka hyvänsä matksutamaan rajan yli"

ei oo enää mitään nillitettävää, kun joka paikassa on se "vapaa" abortti, siis tiukkojen lakien maita ei olekaan kun aina voi reissata muualle :D Nyt tosin puhuttiin edelleen ihan vaan niistä tän maan lainsäädännöllä saatavista... caikka pyritkin lipeen jatkuvasti sinne reissuihin.

"se ettet olet itse käynyt Satakunnan ulkopuolella,"

Taasko se mutupallo on vinhassa vauhdissa, että "tiedät" jo missä muut kirjottajat asuu? No pöpelikköön meni sekin... :)

niin luotan
8.6.2013 20:50
"on aborttiasioista hieman paremmin perillä kuin sinä, pidän hänen tietojaan paremmassa arvossa kuin sinun."

ja senhän näkee ettei se tue mitenkään sun mutujas. Että uskon ihan mieluusti ennemmin asiaa tuntevampaa kun jotain tyhjänpäivästä nettihuutelijaa.

"Olet itsekin kehunut "liukasta aborttiputkea". Oikeassa olet, se toimii hienosti."

En mä mistään liukkaista aborttiputkista oo puhunu, mut eihän täällä tietenkään oo koskaan kun "yks ja sama" vastustaja.
Se "toimii" siten että 10 tuhatta lapsipoloa survotaan joka vuosi turhilla itsekkäillä mukavuussyillä kuoleman kitaan. Mikä kenenkin mielestä sitten on "hienosti" toimivaa. Ehkä sun mielestä myös vanhustenhoito toimii hienosti, kun mummot kuolee laitoksissa nopeasti hoidon puutteeseen....

nyt sitten
8.6.2013 20:36
ne nolot mokas muuttu jo "itsestäänselvyyksiks" ;DD no valitan, kaikki on jo nähny ja näkee edelleen mitä kaikkia valhemutujas oot tullu väittäneeks, ilman ensimmäistäkään todistetta..
Vetoile vaan siihen "THL miehees" :) ja tulkitse taas ihan omin päin senkin sanomiset. No eipä se mitään sellasta oo sanonukaan mikä todistas sun mutujas mitenkään oikeeks...

"tänäkin vuonna tuhannet ja taas tuhannet tekevät abortin sosiaalisin syin."

Et voi sille mitään että laki ja totuus ei jankutuksestas muuks muutu, eikä abortin vastustus lopu niin kauan kun niitä tehdään.

"Pakkosynnytys kuuluu vain sinun pimeisiin fantasioihisi."

Kerroppa tää sille tuskissas kiistämälles osalle jolta Valvirakin sen eväs.. ja se vapaa abortti kuuluu edelleen vaan pimeisiin fantasioihis.

niinpä,..
8.6.2013 19:48
"Vai paniikkilisäys, huhhuh, aika levottomaksi sulle menee jutut."

aiemminhan sitä mainintaa ei näkyny mailla halmeilla ja valheintit lisäksi että se haluaminen riittäis lain mukaan syyksi, ja siks muka jokainen saa halutessaan aina abortin, 100%sesti :)

"Mikä ihmeen valhe? Rasittavuus-syy soveltuu oikein hyvin."

Huomattavan rasituksen pitää edelleen löytyä elämänoloista ja muista olosuhteista, jotka ei tietenkään oo pelkästään naisen pään sisällä olevia haluja.

aiemmin väitit kyllä
8.6.2013 19:05
""Antaa tulla nyt vaan että JOKAISELLA haluavalla on ne lailliset perusteet. "

Miksi todistaisin jotain, mitä en ole väittänyt?"

Tästä eteenpäin väitit niin monta kertaa

"childfreelife
5.6.2013 14:10"
"Faktaa on, että jos abortin haluaa sen saa 100% varmasti. Kukaan ei joudu pakolla synnyttämään,"

ennenkun älysit häviös ja aloit hädissäs liittää siihen sitä "laillisin perustein" -paniikkilisäystäs :)

Ja sitten oli mm. tämäkin valhe, josta kaikki lähti.
"Jos ei vaikkapa satu haluamaan lasta, riittää oikein mainiosti syyksi."

ja nämäkö
8.6.2013 18:45
sitten voidaan,

"aborttihakemus hylätään, on kyseessä laittomuus viranomaisen puolelta"

"ei ole viranomaiselle vapaaehtoista vaan pakollista. Abortinmyöntöpakko. "

"Laillisen perustein abortin saa aina. Jokainen. 100% tapauksista."

"abortinmyöntöpakko napsahtaa, kun sille on lailliset perusteet." ?

Mutta kun niitä ei kaikilla ole :) joten mitään pakkoa ei viranomaisilla ole katsoa että ne on ja se myönnetään. Lukumäärillä taas ei ole tässä mitään merkitystä.

"Ei lain noudattamisen pakollisuutta ole todistettava. "

Antaa tulla nyt vaan että JOKAISELLA haluavalla on ne lailliset perusteet.

todisteet esille
8.6.2013 17:48
"jos laillisin syin tuettu aborttihakemus hylätään, on kyseessä laittomuus viranomaisen puolelta."

että tälläsiä on tapahtunukaan :) ja että esim. joku lääkäri on tehny "virkarikoksen" ja joutunu rangaistavaks jos on arvioinu että laillisia perusteita ei ole.
Rikoksia tapahtuu pikemminkin sillon kun sinne hakemukseen väännellään valheelliset syyt jotta ne lain edellytykset täyttyis.. vaikka niitä laillisia perusteita ei todellisuudessa olekaan.

"Abortinmyöntöpakko."

Jälleen omia mutuharhojas. Mikään pakkohan sitä ei oo myöntää, etenkään jos laillisia perusteita ei ole.

"Tätä ei tarvitse todistella mitenkään, enkä olisi muutoinkaan velvollinen sinulle mitään todistamaan."

Tarvis tietenkin, vaan kun et pysty :)

antaa tulla....
8.6.2013 17:07
todisteita että JOKAISELLA haluavalla on ne lailliset perusteet... odotellaan :)

ja AINA vaan....
8.6.2013 17:02
"LAILLISET PERUSTEET omaava henkilö kyllä SAA abortin AINA!!"
"Laillisen perustein abortin saa aina. Jokainen. 100% tapauksista."

Todisteita odotellessa yhä EDELLEEN.... :))

eli.....
8.6.2013 16:09
"Tässä maassa laillisin perustein abortin saa jokainen sitä haluava."

ei saa, koska vähintään 1%lla ei niitä laillisia perusteita ole.

"Päinvastoin, totesin: "et kuitenkaan aivan täysi imbesilli. ""

Heko heko.. kippuroi vaan ;) juu, ei "mitään" nälvintää.. Jos sanotaan että no ethän sä aivan täysin tunnevammanen moraalivajukki verikäsi oo... niin siinäkään ei oo sit mitään nälvivää, eihän? ;)

kipeetä faktaa
8.6.2013 16:05
"En luokittele sukusoluja lapsiksi, "

Kuka tässä niistä on halunnu jauhaa? Alkiot/sikiöt on aivan eri asia, nehän on jo ihmisiä.

"En haluakaan voida mitään lapsen elämän harjoittamiselle"

Lause korjattuna josta jäi sana pois,
"Lasten elämän suojelua saa tosiaan lain suomalla sananvapaudella harjottaa kuka vaan."

"Mutta omaa elämää saa täysin itsekkäästi ja mukavuudenhalusta myös suojella,"

Mitään et voi sille faktalle että aborteissa vain 0,5%ssa suojellaan naisen elämää. Näille todellisen vakaville terveyssyille en toki mitään haluakaan voida.
Sen sijaan 97% on tosiaan sitä silkkaa itsekästä mukavuudenhalua.

sun sakkis
8.6.2013 15:43
toimista vaan on elämän suojelut kaukana. Vai kuinkas se toteutuu niiden lasten kohdalla jotka revitään kohdusta väkisin viemäriin ja roskikseen?
Lasten elämää saa tosiaan lain suomalla sananvapaudella harjottaa kuka vaan. Mitään et voi.

et pysty kääntään
8.6.2013 15:40
tätä keskustelua ja huomioo pois niistä omista noloista mutuvalheistas :)

Aborttia ei saa tässä maassa jokainen sitä haluava.

"Ne perusteet tuolle väittämällesi 1%? Valviralta kysellään lupia vain osassa aborttitapauksia, mutta toki muistit huomioida tämän, vaikka olet fundamentalistikristitty, et kuitenkaan aivan täysi imbesilli."

Johan sulle se virallinen sivu annettiin toisessa ketjussa vai menikö hätälappuset simmuille entistäkin tiukempaan? :)
Ja senkun todistelet vaan että oon stereotypioittes fundis kun kaikkitieto-ylimeedio-fundisfemakon mutupallo taas niin kertoi :D
Mutta eiköhän tää alakin olla tässä ja nähty... ei kai vaan TAAS käyny näin säälittävästi..?
Huomhuomhuom!!!!
Jälleen kerran abortin suosija ALOITTI henkilöön käyvän älyä halventavan törkysolvausnälvinnän!!

antaa tulla sitten
8.6.2013 15:34
mitä sellasta vastustajat onkaan väittäny faktaks mille ei ois mitään todisteita löytyny? :) Päinvastoin vastustajathan on todennu että mm. arvot ja oikeudet on niitä näkemyksellisiä juttuja, mitä nyt siis suosijasakki väittää hullussa raivokiihkossaan jo faktoiks :DDD

"enemmistön mielestä ihmislapsen saa
tappaa, jos se pon saanut alkunsa raiskauksesta."

Turha jankutella sen 0,1%n raiskausmarginaalin mukaan mitään.
Tosiaan missään muualla ei alkeellisimipia itsestäänselvyyksiä intetä todisteleen kun täällä muutaman vakiokiihkon hiekkistörkypesäkkeessä.

edelleen,
8.6.2013 15:17
se abortin mukaan äänestämättömyys ei vaan hyväksynnäks muutu vaikka jankutat toivemutuas maailman tappiin.

Fakta, jolle et voi mitään.

ei tartte käännellä
8.6.2013 15:15

mihkään kun pelkkä valhemutus on todettu jo eli että muka "abortin saa jokainen sitä haluava". Turha enää lisäillä sinne paniikissa sitä "Laillisin perustein", kun tajusit olevas väärässä, mitä et pysty myäntään, etkä tietenkään nyt halua keskustella siitä vähintään 1%sta 'lain kirjainta täyttämättömistä' jota oot inttäny viestitolkulla olemattomaks...:)

tässä maassa
8.6.2013 15:02
jokainen haluava ei sitä saa koska laillisia perusteita ei löydy. Faktaa.

myönnät siis
8.6.2013 14:51
vihdoin että oli omaa puppuas väittää että tän maan lainsäädännöllä jokainen haluava saa abottin? No niin, saatiin vihdoin asia selväks :)

muiden asioiden
8.6.2013 14:42
mukaan äänestäminen ei tarkota jonkun yhden vääryyden hyväksyntää.

koville ottaa
8.6.2013 14:38
eipä vaan lähde ainakaan 1%lta vaikka kuinka hinkuaa ;)

saa verrata
8.6.2013 13:56
"alkiota ei pidetä lapsen kanssa saman arvoisena,
joten on turha verrata alkioita lapsiin."

jos huvittaa. Etkä voi sitä mitenkään estää, oli SUN MIELESTÄ miten turhaa tahansa :) niin, ja mitäs ne syntymättömät LAPSET olikaan jollei alkioita/sikiöitä? Miten selität syntymättömät lapset?

koita kestää
8.6.2013 13:53
Jokaisella ei ole laillisia perusteita eikä sitä saa vaikka kuinka hinkuaa. Että voi voi :) monestikko jankutellaan tänne tätä samaa kivulloista toivefantasias musertavaa faktaa?

paraskin vaatiin
8.6.2013 13:27
Sullehan ei kenenkään tartte todistella yhtään mitään kun et siihen itekään kykene. Ja turhaapa se oiskin kun ummistat hädissäs simmut niiltä kurjilta todistelta ja itsestäänselvyyksiltä jotka kumoo toivemutufantasias... kuten sen että muka jokainen sais abortin kun haluaa, vaikka osa hakemuksista hylätään eikä laillisia perusteita ole.

hätärynkky vaan käy
8.6.2013 13:14
Oliko liian kiperä pala taas tääkin kun ryhdyit kiljuun poistoon? :)))

"enemmistön mielestä moraalisesti lapseen verrattavia."

todisteita sitten vaan odotellessa tälle "enemmistön mielipide" -mututoiveelles.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti