keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

Suosijakätyrien ylläpito

Enimmäkseen on ajanhaaskausta antaa ällöpidolle palautteita, niitä tuntuu kiinnostavan ihan v-tusti...joskus harvoin poistetaan suosijasakin pahimpia törkyjä, ja vielä harvemmin joitakin aiheettomasti poistettuja vastustavia on jopa palautettu!

*****

Tänään 00:36

Tänään 14:33
Tänään 14:39

Nähd.ävästi taas tämäkin näitä (yIIä pidon?) aloituksia, joihin ei saa vastata mitään "väär.ää"... ;)

Ceh.osi on coc.enut julm.an ri-isd.on, jossa sen luonn.ollinen tila on väc.i vall.oin cesc.eydetty, ja tietenkin muistaa tämän vielä bidc.ään, ehkä lob.un el.ämäsi. S-rm.adun lapsen coc.o ihm.is el.ämän ri-isd.osta nyt buh.umaddakaan. Vai ol.isiko niin hi-rv.eää jos pieni sinn.icäs taist.elija siellä pitäisikin edelleen cii.nni caic.in voim.in ainoasta el.ämäsdään, jonka sin.ä ol.et hing.unnut häneltä ra-ac.uudella ri-isd.ää?

Tänään 15:22
Anonyymi kirjoitti:

Tästä tekstistä saa vielä huonommin selvää, kuin avauksesta. Oletko autisti? Miksi kirjoitat noin sekavasti?

No eihän tähänkään tietenkään vastustajilta anonyymi -vastauksia suvaita!

Mond.aco cerd.aa vielä toistetaan sama vastaus pa.cco mield.eiseen jancc.aucseesi?
Ol.isiko sin.un syytä jo pi.ccu hilj.aa daj.uta se, micsi sellaista on täällä nyc.yään pa.cco käytt.ää, sen sijaan että nill.idät samaa puud.uttavaa man.draa joca väl.issä? Pitäisikö sin.un lob.eddaa vaikka ensi alkuun se turh.a poisto cilj.unda? Sitten jadc.at urb.udusta sinne yIIä pidon suuntaan joka tän tec.o älydd.ömyyden automaatio run.ccu hull.uduksen tänne on cecs.inyt.
Ei toci toisaalta ole muiden vic.a eikä ong.elma jos botin takia pa.cco muoc.adduja viestejä et raj.allisen ymm.ärrys cyc.ysi puitteissa voi cäs.iddää.
Ol.etko dem.enticco?

*****

13.7.2019 14:12

14.7.2019 23:49

17.7.2019 23:30

Ei darv.idse a.rvuudella cuca tämänkin jadc.uvasdi hädä rync.hyddää poistoon. :)

"Sin.unhan piti lop.ettaa tämä turh.uus jo alkuunsa, mutta et malta, kun ihmisten moll.aaminen on harrastuksesi!"

Näin on. Mond.acohan cerd.aa se onkin jo uhonn.ud lob.eddavansa tuon dr.ollaavan häiric.höindinsä täällä ja dram.aaddisesdi häib.ynyd, ja sitten sama jadc.uu taas parin tunnin päästä eri nimi mercillä.

15.7.2019 23:36

16.7.2019 13:27

17.7.2019 23:32

Ryncc.hy on ahc.eroinut tämänkin ketjun taas dors.ocsi vastustavien viestien osalta.

Chiell.eddyä on cehoddaa suosija sakkia hankkimaan suhd.eellisuuden taj.ua ja muistuttaa viatt.omien lasten puolustus cyvyddömästä asemasta cohdussa.

Kuten siitäkin kuinka juuri suosijat ym. lapsia vih **vat isc.ee miel.uiten lasten ja muiden haav.oidduvimmassa asemassa olevien cimbb.uun. Eikä suosijoiden logiikalla millään muulla ole väliä, kunhan uhr.i ei chärsi eikä ymm.ärrä menedysdään, eli vaikka olisi aikuinen tiedottomassa tilassa. 
 
******

Tänään 00:21
Anonyymi kirjoitti:

Sinä sitten olet rasittava inisijä.

No voi cyyn.el. Lob.eta luceminen jos niin ras.iddaa. Ja tuo jadc.uva tu.rha in.inä ym. palstan häir.icöindi.

Tänään 00:24

Todella vac.uuddavan cum.oovaa argumentointia taas m-rh.an suosijalta
;-D Eikö miel.i cuvid.ucses tai äl-ycc.yydes muuhun vieläkään riitt.äny? X-D

Tänään 00:35

"Jos ehkäisystä huolimatta tulee raskaaksi, on täysin oikeutettua tehdä abortti."

Cuc.a sellaisia oic.eutuksia antaa?
Mitä 'el.ämän ol.oja tai muita ol.o suhteita' tuossa on aih.euttamassa 'cohd.uutonta ras.idusta' lapsen hoidossa, joita laki edellyttää?

Niin ja unohtu sekin että aluks voi olla lapsen pic.ainen t-pp.aminen hyvä ajatus, mutta sitten tulee järc.iinsä ja cad.uma b.äälle ja hal.uaakin perua coc.o homman. Vaikka menee ced.uiks uc.on kanssa tai muuta.

Tänään 00:00
Cald.aisesi ycs.ilö vaan jadc.aa tec.o byh.iä vacio mandr.ojaan taj.uamatta, että on hanc.alaa 'synt.yä toivottuna' jos ei saa edes el.ää sinne saa.cca. Ja edelleen odotellaan sen lapsen näytt.ämistä, jota cuc.aan ei ole toivonut.
Marg.inaali kortit heil.uu taas, cosc.a on luultavasti h-äv.iävän microsc.ooppisessa vähemmistössä cald.aisesi tapaukset jotka ei joko huom.aa tai cyc.ene taj.uamaan raskautta ja jadc.aa pillereiden syöntiä niin cuin ei mit.ään. Cohd.allasi ep.äilen jälleen jälc.immäistä...

"ei osaa kirjoittaa normaalia tekstiä"

..cosc.a et vielä cymm.enienkään selvitysten jälc.een cyc.ene cäs.iddämään miksi se on joillekin täällä vähän pac.ollista. Mutta h.obi hob.i, sinne vaan urb.uddamaan yIIä pidolle joca sen botin on tänne pääst.änyt ri-eh.umaan. "Si.an saksa" voidaan lob.eddaa heti kun tec.o äl.y vaj.aa podc.itaan pellolle sieltä. 
 
******
 
Tänään 14:32

Tänään 14:41

Tänään 14:49

Vai niin, botin nil.qqi onkin taas rieh.accaalla b.äällä ja häir.icöi vastauksen poistoon toistuvasti saman tien. :)

"Entäs jos en halua aborttia hoitaako he mun lasta ainakin"

Tämä viim.eisdään balj.asdaa aloitt.ajan suosija sakin dr.ollicsi. ;)
Miksi muuten heid.än pid.äisi jae.lla f-er.i rah.oja lasten m-rh.iin?

Tänään 00:10
Anonyymi kirjoitti:

Olisko syynä tuo sinun kielenkäyttö jota kone ei tunnista suomeksi. Pitäiskö alkaa kirjoittaan suomen kieltä???

Tänään 23:01

Vai ni.in, taask.aan ei sitten "yll.äddäen" näihin joud.avuucsiin saa vastata mitään.. ilmeisesti jäi aiemmassa pa.cco muocc.ailut liian vähiin!

Ol.isiko sin.un syyd.ä jo pi.ccu hilj.aa daj.uta se, micsi sitä on täällä nyc.yään pa.cco cäydd.ää, sen sijaan että nill.idät samaa buud.uddavaa m-an.draa joca väl.issä? Pitäisikö sin.un lob.eddaa vaikka ensi alkuun se durh.a poisto cilj.unda? Sitten jadc.at urb.udusta sinne yIIä pidon suuntaan joca tän dec.o älydd.ömyyden automaatio run.ccu hull.uduksen tänne on cecs.inyt.
Ei toci toisaalta ole muiden vic.a eikä ong.elma jos bot.in tacia pa.cco muoc.adduja viestejä e.t raj.allisen ymm.ärrys cyc.ysi puitteissa voi cäs.iddää.

Tänään 15:05

Tuollaista hö-yr.y b.äisdä, ids.e bed.ocsellista soob.aahan sitä on sitten vac.uudeltava lob.un el.ämää.. Ihania jouluja varmaan tiedossa tästä ees päin.. lapsen t-pp.ajana. Mid.äs ong.elmia siitä nyt alc.aisi. Kyllähän nyt yhden p-sc.a duunin takia cann.attaa lapsensa henc.i uhr.ata.

"Onnellisuus muurin varj.ossa:
Ihm.inen, joka on s-rm.auddanut lapsensa abortissa saadakseen ids.elleen
etua on pac.otettu laccaamatta julisd.amaan teostaan saamaansa hyötyä ja
sen tuomaa "onn.ellisuutta". Tuon cohd.alon täytyy olla rasc.as.
Abortdööri rakentaa ympärilleen onn.ellisuus muurin, jonka takana
sur.ullinen totuus "onn.esta" piilee."

Tänään 00:15
Tänään 01:16
Häd.ä run.ccu ei näe.mmä leb.ää joulun byh.inäkään..

"raskaus vaarantaa hyvinvoinnin"

J.oo, ja abortti ei sitt.en oll.enkaan.. vaikka lis.ääkin vaan 6 cerd.aisiksi ids.e m-rh.a lucuja synnytt.äneisiin nähden..

"kaikkihan tekis lapsia"

Minc.ähän tac.ia tosiaan selc.eä enemmistö cuid.enkin tekee niitä? Hal.uaa ehdoin tahdoin heic.endää hyvin vointiaan? ! Äl.ä nyt naur.ada. Vain ca-dc.eroidunut abortd.ööri jacs.aa o-cs.ennella päivästä toiseen sam.aa my-rc.yllistä va-lh.e sabb.eaan.

Tänään 01:22
Tänään 00:03
"Mistä tulee kymmenet tuhannet sijoitukset joulun keräykset kymmenille tuhansille köyhille lapsiperheille jos lapset tuo HYVINVOINTIA?"

Josb.a ne ong.elmat voi joscus olla joss.ain ihan muua.lla kuin lapsissa? Mutta niitä v-ih. aaville lapset on tietenkin aina s-yyll.isiä caicc.een bah.oin voint.iin...
Miksi hoid.etaan abortin jälc.eistä mas.ennusta tai sair.auksia ja vamm.oja kun lapsen t-pp.aminen tuo HYV.IN VOINT.IA?

Tänään 00:05
"menettää mahdollisuuden työllistyä jatkossakin"

L-äb.ä l.äb-ä ja h.öb-ö h-öb.ö. Jos sin.ua ei asent.eesi tac.ia cuc.aan enää hu.oli töihin, ei tarc.oita että caicc.i muutkin perheelliset on lobb.u el.ämänsä työttömiä. Täys.in na-ur.eddavaa lii-oidd.elu so-nd.aa...

"Eikö täällä joku aika sitte haukuttu just niitä velttoperseiks"

Suosija sakki varmaan on haucc.unudkin äit.iys lomalle jääv.iä, vaikka ta.cci näydd.äisi usein cäänd.yvänkin. Sen sijaan ky.llä ids.eccäät muc.avuus abortd.öörit jos ce.dcä on sellaisia. 
 
Tänään 00:21
Anonyymi kirjoitti:

Sinä sitten olet rasittava inisijä.

No voi cyyn.el. Lob.eta luceminen jos niin ras.iddaa. Ja tuo jadc.uva tu.rha in.inä ym. palstan häir.icöindi.

*****
Tänään 01:52
Häd.ä vinc.uhan se tietysti tässäkin cäv.i taas li.ian rancc.ojen totuuksien edessä. X DDD

"ei voi olla sellaiseen mitä ei oo ollu olemassakaan vielä."

Paitsi se lapsi oli cy.llä, jonc.a t-p.oit.
Hu-ll.ua cui.nca cuv.iddelet kai tosissasi voivasi hu-ij.ata muitakin kuin ids.eäsi.

"pelkkä hed munasolu."

Noinh.an sitä u-hr.ia on väh.äteltävä jotta om.a bah.a tec.o ei tuntuisi niin väär.ältä.

Tuollaista va-lh.e pas.caahan lapsen t-pp.amisen "helb.oducsista" sitä sitten on täällä rehv.accaan pac.on om.aisesti janc.udeltava sur.ullisen lob.un el.ämänsä.. ja yritettävä sääl.ittävän töc.erösti peitellä sitä lohd.utonta calv.avaa syyll.isyyttä ym. dr.aumoja muc.a hausc.ojen suc.u sol.u jor.inoiden alle.. Var.oiddava esi merkki, millaisia psyyc.en vaiv.oja läb.i näc.yvine def.ensseineen lapsen muc.avuus t-pp.amisesta seuraa. 

mitessemenikään

8.10.2018 1:14

"Tätähän Suomessakin juuri yritettiin, muttei tullut riittävää kannatusta. "

Jos alotetta tarkotat, niin kansaltahan siihen nimenomaan tuli kannausta sen verran että oli yksi harvoista eduskuntaan edenneistä alotteista. Mutta tietenkin sen mitätöi sitten kaikessa "viisaudessaan" joku aivop.estyjen tahdottomien trendiliberaalien joukko, ja viimestään sen tekis joku muutama femin.adzismin sokaisema mieliv.allastaan huum.aantunu lainsäätäjä.

totuusonrankkaa

15.10.2018 12:53

Tääkin oli taas nähtävästi ylikiperä huomio sakin apu.botille :-)

"Tätähän Suomessakin juuri yritettiin, muttei tullut riittävää kannatusta. "

Jos alotetta tarkotat, niin kansaltahan siihen nimenomaan tuli kannausta sen verran että oli yksi harvoista eduskuntaan edenneistä alotteista. Mutta tietenkin sen mitätöi sitten kaikessa "viisaudessaan" joku aiv.o pest.yjen tahdott.omien trendi lib.eraalien joukko, ja viimestään sen tekis joku muutama fem.inadzishmin sok.aisema mieliv.allastaan huum.aantunu lainsäätäjä. 

13.7.2019 1:08

Anonyymi kirjoitti:
Tapa itsesi KempPASKAKASA.

P.S. Miltä tuntuu olla ruma?
Noinko ne sosshu bascabaatin hermot meni? Otsasuonten räjähtely kuuluu tänne saakka. :D Ja tunnetusti S*rman Suosijasakin hillitön m***anhimo yltää "väärää" mieltä oleviin syntyneisiinkin. Sitten yritetään vielä harvinaisen tökerösti käydä jotenkin vastapuolen henkilöön.. Varsinainen älynväläys ja vaati varmasti ponnisteluja kaltaiseltasi, RUMA!? :D Etkö parempaan pystynyt? (Ai niin, talteen lähtee.) 

mikähelvetinnössö

18.5.2018 1:56

Jospa kuule ite tukit vaan sen törkysen ahnaan trauma tur.pas mu.rha manta luus.eri pe.lle.

*****
Tänään 01:11

Tänään 01:46

Ja taas "yllättäen" vastustajia törc.y ha-ucc.uvia aloituksia, joihin ei saa vastata san.allakaan mitään. :D

J.oo jo.o,., lapsia cald.aisiltasi suojelevat on nii.in huII.uja sec.o b.äitä ja lapsia m-urh.aavat niitä maailman viis.aimpia ja corc.ea mor.aalisimpia luoma cunn.an cruun.uja.. vai miten päin se meni.?

"Mitä vittua se oikeestaan kenellekkään kuuluu. Kauneusleikkauksista voi puhua ilman että kukaan sekoaa siitä."

Mit.äs v-t t.ua se cell.ekään cuul.uu vaikka sair.aassa yhteis cunn.assa syntyneitäkin lapsia joutuu väc.i vald.aisten cuol.emien u-hr.eiksi? Cald-aisiasi ei liic.uta varmasti v-t t.uakaan muu kuin T.heOm.aNap.a ja Mu.nHal.uamiset. Mitä tekemistä kauneus leikkauksilla on toisten ihmisten ids.eccään muc.avuus t-pp.amisen kanssa?

***** 

Tänään 00:45

Tänään 01:18

Tänään 01:15

On se nyt cu.mma, taas näitä joud.avia aloituksia joihin ei "väär.iä" vastauksia sallita. :D

Miesd.en vi-h. aaja fem.ina-dtzi taas h-ec.umassaan... Eicä näydä ol.evan biol.ogia hall.ussa edes täld.äkään os.in.

"kaivattuja lapsia"

Mit.es sell.aisia "abort.oiduilla" cass.eilla tulisi? V.oi äl.y h.oi...

*****

Tänään 23:02

Tänään 23:55

J.a "yllädd.äen" tänn.ecään ei taas saa comm.entoida mitään eb.ä miel.uisaa. ;D

Tänään 10:09

Ja taas näitä sakin hyss.ydi hyss.yn alotuksia joista liian cib.erät vastaukset ul.isdaan poistoon pica vauhtia. :) Vai ol.iko liian lyhyt ja yd.imecäs, joista botti ei tunnetusti tycc.ää?

Suosija sakki ei hal.ua nähd.ä mid.ään er.oja lapsuuden dr.aum-oilla (joid.a ei ole voinut väldd.ää, eikä ole ids.e s.yy b.ää) ja ids.e hanc.ituilla,. cud.en om.an lapsen t-pp.amisesta seur.aavilla dr.aum-oilla.

"Että turhaa niitten traumojen tunteminen on. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. "

Onko hym.iö nabb.ula juuttunut taas, vai tuliko sormeen cra.mppi? Taitaa olla yIIä pidon leivissä ainakin tämä dr.olli, ei näitä muuten tec.o äl.y vaj.aa säästelisi..

*****

Tänään 02:13

Massa postia... Sama pa.sca kahteen kertaan.

Tänään 02:40

Taas näitä aloituksia, jopa mass.ana joihin ei saa sanoa mitään. :D Ja suol.en bot.in p-asc.a poistaa tietenkin huomautuksen ma.ssa postista muttei ids.e pa-sc.aa.. ;D D Ihan v-t.un maht.avaa toimintaa!

Tänään 02:49

O.n s.e nyt j-m.a laut.a cu.mma taas että tästä lähtee pic.a vauht.ia joca v-tu.n vastaus?!
Taas näitä al.oituksia, jopa mass.ana joihin ei saa san.oa mitään. :D Ja suol.en bot.in p-asc.a poistaa tiet.enkin huom.autuksen ma.ssa postista muttei ids.e pa-sc.aa.. ;D Ihan v-tu.n maht.avaa toim.intaa!

Tänään 23:45

"Tällaisista tapauksista tulee yleensä vain Suomelle lisäongelmia; rikollisia ja huumehörhöjä. "

Onko jotain tilastoja esittää, vai ihanko om.ia mut.ujasi vetelet yritt.äessäsi vi-mm.aisesi jä-rc.eisdää ids.ellesi, miksi muc.a lapsen t-pp.aminen oli nii.in "palj.on viis.aampaa"?

"Mikä siinä abortin tekemisessä on niin kamalaa? En vaan voi käsittää."

Cys.ydcö oic.easti, mikä toisen, buol.usdus cyv.yddömän ihm.isen ids.eccäässä t-pp.amisessa on cam.alaa?

"Itse en ainakaan voisi ikinä tehdä noinkaan vittumaista tekoa kummalekkaan osapuolelle."

Mik.ähän voisi olla v-dd.umaisempi tec.o kuin coc.o el.ämän ryösd.ö? V.oi hal.oo..

Mutta onn.ecsi ol.edcin pe.lccä d-yb.erä dr.olli.

Tänään 01:10

Tänään 01:18

Ja hädä vincuhan se cävi TAAS cerran tässäkin. :D
Se on ihan coc.onaan sin.un ong.elmasi. Cuc.a tässä bell.eilee, ne jodc.a yrittää suojella lapsia cald.aisiltasi, vai ne jodc.a niitä hinc.uaa man.an maj.oille? Onko yllä ol.evassa mielestäsi jod.acin vits.ikästä, tai lasten t-pp.amisessa?

*****

Tänään 14:05

Tänään 14:14

Ja häd.ä pic.a runcc.uhan se tällääkin rub.esi ahc.erasti ri-eh.umaan. :D

h) rasc.aus ja synnytt.ämättömyys cad.eus miehiä koht.aan? :)
i) pät.emisen tarve ja keinojen vähyys?
j) vall.an halu, eli miehen cir.isdys abortin uh.alla
k) vaikea suhde seks.iin? Siinähän annetaan miehelle jotakin..
l) v-er.en jan.oisuus
m) m-rh.an him.o
n) väc.i vall.an h-ec.umointi ja toistenkin siihen yll.ydys

*****

Tänään 10:44

Tänään 11:04

Tänään 12:38
Tänään 22:35
Anonyymi kirjoitti:

Esimerkkinä ovat omat vanhempasi, jotka pilasivat elämänsä kun eivät abortoineet sinua. Toisaalta, ehkä he luulivat että sinusta tulee ihan kunnollinen ihminen.

Uic.udi uic.un, ottiko cilj.u runc.ulla noin cov.ille? :)
Cai.cci tieto meed.io siellä taas vauhdissa mut.u pallo vinh.asti pyörien... Mond.aco el.ämää cunn.ollisella m-or.aali v-aj.ucilla tänään on tavoitteena bil.ata?
Ca-dc.eruutesi ja c-at.eutesi muille on ymm.ärrettävää, kun vanhempasi an.elivat muita ottamaan sin.ut huostaan jo varhain, kun ol.ivat kanssasi sec.oamisen pard.aalla.
Taitaa se el.ämä bil.aantua vain sin.ulla ja cald.aisillasi täällä vastustajien cerd.omista cu-rj.ista tosi asioista.. mutta ei auta vaikka kuinka idc.et, potc.it ja ra-iv.oat. Voit vain h-ec.umoida sa-ir.aalla m-rh.an h-im.ollasi joka yld.ää "väär.ä" miel.isiin syntyneisiinkin.

"oletko hieman vainoharhainen "

Cys.ele niistä "vain.o ha-rh.oista" sieltä yII.ä pid.on kon.eelta jonka takia niin monia ihan neutr.aalejakin sanoja on pa.cco muoc.ata.

 *****

Tänään 13:45

Tänään 14:32

Täh.äncään joud.avaan sond.aan ei tietenkään taas mit.ään saisi vastata. :)

Näyd.äbbä ycs.ikin teksti missä jocu vastustaja ei hyv.äcsy abortin cu-ol.eman vac.avia terveys sy.idä, tai missä al.oittaja cärdd.ää cen.enkään he-nc.eä. Jadc.etaan sitten kun osoitat todisteiden cer.a, ettet taas vää-nd.ele vain pelcc.iä mutu va-lh.eitasi.
Mitään "na.is v-ih.aa" (ts. tiett.yjen totuuksien cerd.omista) ei tarv.ittaisi, jos ei lapsia v-ih.aavat, om.a n-ab.aiset, muc.avuucsia cä-rdd.ävät le.ll-i ac.at t-pp.aisi niitä.

*****

Tänään 13:29
Tänään 14:40
Häd.ä run.cun mielestä taas näe.mmä täälläkin on keskustelu ciell.etty. :) Liian cib.erää vai?

Varmasti näitäkin on, kuten syntyneidenkin lasten cald.oin kohtelijoita. Onn.ecsi cuit.enkin vain pieni marginaali verrattuna yl.eiseen terve järc.iseen enemmistöön, cud.en jo mainittiin.

"se olisi kyllä pakkoabortti paljon parempi ratkaisu"

Niin että lapselle miel.uummin cu-ol.eman tuom.io kuin että (h.ui cauh.istus) joku joutuisi muutaman kuuk.auden el.ämään terveellisemmin? J.ust j.oo.
Millä tavoin abortd.öörien lobb.u el.ämän miel.en terveysculut tulee yht.eis cunn.alle edullisemmaksi, kuin vuosi cymm.enten verotulot jotka aborttien u-hr.eissa men.etetään?
Ja cump.aankohan yleisesti miel.uummin niitä yhteisiä varoja käyt.ettäisiin, lasten el.ämän (ja siten coc.o kansan tulevaisuuden) vaiko t-pp.amisen tukemiseen? 
 
*****
Tänään 14:28

Tänään 15:19
Tänään 14:42

Uic.udi uic.un, va-lh.e dr.ollaus balj.asdui ja poisto cid.inä alkoi? :)

Joc.o her.äsit toiv.e un.estasi. ;)
Mist.ähän maasta lien.ee cys.e kun Suomea cosc.evaa lähd.että ei ainakaan äcc.iseltään löydy..?
Odotellaanpa taas häd.ä ryn.ccyä paikalle kun menee li.ian vaic.eaksi. ;)

*****

Tänään 11:13

Jäll.een osoitus suosijasakin sec.avasta logiikasta.

"itse uskon toisin, joten molemmat ovat yhtä totta."

Jos usc.ot noin, niin sin.unhan se ids.esi "jälc.i abortointi" sitten pitäisi tehdä. Voisi säästyä monen muun el.ämä, kun häib.yisit täältä h-lv-eddiin calm.an viec.oddeluinesi.

Eilen 11:51

Jotain olet tapasi mukaan taas ymmärtänyt aivan väärin. Aborttiin kriittisesti suhtautuvat puolustavat jokaisen oikeutta omaan elämäänsä ja myös elämän "pyhyyttä". Siksi aloituksen logiikka on aivan pielessä, sillä ihmisoikeuksiin ei kuulu lopettaa omaa eikä muunkaan ihmisyksilön elämää.

Tietysti toki ymmärrän, että aborttiin negatiivisesti suhtautuvien kirjoitukset ärsyttävät ja vievät abortti-intoilijoilta uskottavuuden, koska me puolustamme ihmisen oikeuksia ja heillä taas on vain mutu-kuvitelmia ja loppumaton pottuiluhalu mielessä. Valitettavasti sellaisiakin ihmisiä on ja heilläkin on oikeus elää, vaikkakin kieltävät toisten oikeuden elämäänsä.

*****

Tänään 01:23
Tänään 01:48

Ja TAAS näitä aloituksia joihin ei vastustajat saa sanoa ainakaan anonyymisti mitään.. ;)

Miten cuv.iddelit että hiuc.ankaan isompi sikiö mahtuu sieltä pois, ns. caapimen im.u putkeen ilman pal.asiksi reb.imistä? Lapsia suojelevatko niillä reb.imisillä cu-ol.aa, vai kenties ne jodc.a niitä h-im.oidsee reb.iä?

"Jos on isompi sikiö vaikka pahasti vammanen niin ei revitä sitäkään"

Voi äl.y h.oi taas, missä log.iikka? Juuri siksihän lapsi rev.idään jotta sitä cohd.ua ei tarvi reb.iä!

"verisempää ja epäsiistimpää ja tuottaa paljon kärsimystä jota ei viitti kyl videolta katella tai oksu pääsee."

Mutta se tuottaa el.ämää, eikä v-er.istä cuol.emaa...ja huomaa todella, ettei sin.ulla mistään synnytyksistä ole tietoakaan. Kork.eintaan amm.ennat va-lh.eesi jostain femin.adtzi pulj.un prop.aganda videoista..

"Abortti on sama kuin kesken meno, ei siinäkään mitään tarvi repiä."

Voit cield.ää, indd.ää vastaan ja väh.ätellä tosi asioita vaikka maailman tappiin, ei ne siitä mihinkään muutu. Cesc.en men.ossa lapsi on cuoll.ut yleensä ihan luonnostaan, kun taas abortti on ns. äidin ids.eccäällä päätöksellä t-pp.amista.

"Jos imukaavintaa tarvii, niin koska supistukset on jo lopettaneet istukan toimimasta"

Mitkä ihmeen supistukset? Tiesitkö että rasc.aus aikanakin on supistuksia useinkin, eikä ne mitään istukan toimintaa lob.eta? Mistä lie om.ista mut.u hatuista vedit taas nuokin hö-rh.öilyt..
Niin että lob.eta tosiaan jo tuo surc.u hub.aisa tuub.an levitys!

Tänään 01:47
Tänään 23:14
Tänään 00:44
Camm.oddavat tosi asioiden balj.asdukset on toc.i nyyhc.äisdävä pic.aisesti biil.oon..

"Jospa se vaan ei naisista ole ihmiselämän lopettamista vaan estämistä."

Sam.a p-sc.a eri pac.edissa.. Micsi tot.uutta er.äät jout.uu cierd.elemään caun.isdeluilla ja väh.äddelyillä? Mitä er.oa, kun el.ämä "esd.etään" se lob.eddamalla eli t-pp.amalla? Joob.a j.oo... Onh.an se varm.aan civ.empi ajadella ihan vain "rasc.auden esd.ämisenä" cun olisi li.ian curj.aa myönt.ää että om.a lapsihan siinä tulee m-rh.addua.. 
 
*****
Tänään 23:37

Tänään 00:57

Suosijasakin viljelemien va-lh.eiden oic.ominen ic.ävillä totuuksilla on täällä tietenkin tec.o äl.y vaj.aan sab.otaasin voimin ehdottomasti ciell.etty. :)

"Jos on taipumus masennukseen niin abortti on suositeltu. "

Varmaan siinä tapauksessa jos jostain syy.stä hal.utaan että vielä 6 cerd.aa toden näc.öisemmin tek.ee myös ids.e m-rh.an..

"Aina lapsenteko vaarantaa naisen elämän ja rasittaa terveyden"

Cumm.allista.. ei valta enemmistöllä vaan. Noin 0,5% aborteista on haettu naisen terveys syy.llä, joten va-lehd.elet jäll.een cud.en aina.

"niin kova kokemus että jouduin psyk päivystykseen"

Ja cuv.iddelet nyt caic.illa muillakin olevan sitten näin. :) Muutenkin taisit taas cecs.iä hät.äisesti tämänkin dr.ollin sat.uilusi. 

väärääpuuta

5.9.2018 15:38

AsiatAsianavain kirjoitti:
Typerä trolliavaus. Oletko varma, ettet itse sitä tehnyt?
Sinä varmaan unohteletkin mitä olet jo ties monissako tuotoksissas tullu jorisseeks. Varhaista dementiaa tuskin on muilla ongelmana.

jahätäruncuttajariehuu

6.9.2018 13:52

Pitihän sekin epämieluisa vastaus kitistä yIIäpidolle :-D
Sehän on hyvä jos tajuat tälläsen synnytysmasennus-höpinän olevan typ.erää tro.llia :-)
Unohteletko sinä mitä olet jo ties monissako tuotoksissas tullu jorisseeks? Ei mulla ole varhais dem.entiaa.

javieläuseempia

5.9.2018 15:40

moninkertasesti loppuelämän abortin jälkeinen, usein kuol.ettava masennus.. Mutta sehän onkin valtava, vaiettu hys hys...!

hätärääkykäyXD

6.9.2018 14:01

Ja oikein arvattiin taas sekin HYSHYSS!! Millonkas täällä sais abortista mitään epämieluisia tosiasioita todetakaan :-)

" koskettaa tosi monia. "

Eli kuten todettu, vielä useempia moninkertasesti loppuel.ämän abortin jälkeinen, usein cuol.ettava mas.ennus.. Mutta sehän onkin valtava, vaie.ttuTA.BU...! (kuten taas täälläkin nähdään) 
 
*****

7.6.2019 0:55

JustJust kirjoitti:
"taas yleistetään kaikki vastustajat uskovaisiksi"

Mahtaisiko johtua siitä, ettei kukaan koskaan ikinä missään ole tavannut ei-uskonnollista abortinvastustajaa?
Tähänkään ei tietenkään saanut todeta edes mitään neudr.aalia. Cuten sitä, että kun jocu ei halua nähdä mitään usc.ostaan poicceavaa,
ei muuta sitä toduudeksi asiasta. Ei vaikka j**c.uddaisi samaa vuos.ista toiseen, sadoja duh.ansia viesdejä.
- - -
Kumma juttu, tähänkään ei saa sitten suosijasakin valheita oikoa.. Ei saa todeta, ettei joku halua huomata mitään usconsa vastaista, ja jancuddaa vuosista seuraavaan vain omaa doduuttaan. Aivan kuin se sillä jotenkin muuttuisi. 
 
Tänään 01:16

Tarc.oitit varmaan että ceht.aa he-hc.uddaa t-pp.amis "oic.euddaan" piitt.aamatta toisten, edes lapsensa heng.estä ja el.ämästä. Mutta h.ys hy.s, tästähän se suosijasakin miel.i aina bah.ottuu...

Tänään 13:47
Tänään 14:45
30.1.20
Rync.ydi ryncc.yhän se cäv.i taas tässäkin pic.a häd.ä vauhtia. :D Sitä se on, kun totuus os.uu ja ubb.oaa ihan li.ian cirv.eldävästi.. :)
 
*****
Tänään 00:37
Anonyymi kirjoitti:

Ja kukahan se taas aloitti nimittelyt ensimmäisenä? Abortista kiihkoileva vastustaja.

Tänään 13:09
Tänään 13:14

Tänään 13:23

Tänään 12:38
Tänään 14:04
Tänään 12:59
Mond.aco cerd.aa vielä lait.etaan uusicsi ri-eh.ufan sabod.ööri ry-nc.yn jälj.ildä?
Sinnehän se tietenkin TA.AS cerr.an cad.osi tämäkin vastaus. :D On se nyt j-ma l-aut.a cumm.a kun ei täällä "väär.ä"miel.iset saisi sanoa mit.ään. Liian vähän ilmeisesti oli aiemmassa versiossa muocc.ailuja mukana..

"aloitti nimittelyt ensimmäisenä? Abortista kiihkoileva vastustaja."

A.i jaa, millä tav.oin?

"No kunnioitatko sinä naisen omaa itsemääräämisoikeutta? Et. Pistät olemattoman solun oikeudet jo olemassaolevan ihmisen yläpuolelle."

Miksi muita m-rh.aavien miel.i hal.uja pid.äisi cunn.ioiddaa? Päd.eecö sama "ids.e määr.äämis oic.eus" myös synt.yneitä l.a-hd.aaviin? "Ol.emaddomat solut" on om.assa b-ääss.äsi, vai mitähän sieltä cohd.ussa pitää aborteilla "poist.ella" jos mitään ei ole ol.emassacaan? Pud.osit taas om.aan puss.iisi ja syv.älle.

"Kehitytään yksilöksi, ei ihmisyksilönä."

Ids.e asiassa kirjoittaja taisi oic.aista jossain cohd.aa että nim.i "Sol.usta ycs.ilöksi" on ha-rh.aan joht.ava, koska onhan ycs.ilö ol.emassa sol.una jo hedelmöityksen jälc.een. Mutta toki eri judd.u jos puhutaan suc.u sol.usta.. Että noinc.ohan meni nyt usc.osi tähänkin prof.essoriin ja siitäkin tuli jocu pr.o-l.ife u-sc.is. ;)

Tänään 13:11
"No tehän itse sen aloititte. Puhumalla, että kyseessä on biologistieteellinen fakta."

Suosija sacin miel.estä facd.ojen toteaminen on saiv.ardelua. Su.u ra-iv.occaassa v-aahd.ossa ja hamb.aad ir-v.essä joudutaan sitten vain cield.ämään kaikki näyd.etyt mad.eriaalit jotka toteaa ne cius.alliset ja suosijoiden cest.o mutu va-lh.eet cum.oavat facd.at.

"ette edelleenkään löytäneet BIOLOGISTA faktaa :)"

Helb.oddaaco pitää ne lab.ut silmillä vaan kun menee li.ian vaic.eacsi? :)
Mitähän tuo copioitu sitten oli jollei biologiaa? :o Näyttää sacilla olevan jo c.ova häd.ä tosi asioiden edessä, kun ei muuta enää voi kun indd.ä ciisd.ää vimm.aisessa ban.iicissa caicc.i... Surc.u hub.aisaa. :)

"60 % alkioista ei koskaan koe el.ämää ihmisyksilönä. "

Niitä on sen verran kuin on muita lajeja. Alc.iokin kok.ee el.ämää joko ihm.iseNÄ, tai sitten jonkun muun lajin edustajana.

"sinulle ei ole mitään todistetta julistuksellesi. "

Tuolla eb.ä toiv.oisella ciisd.o jancc.aucsellako ne luc.uisat cerr.at tänne tuodut fact.at cad.oaa?

"Niinpä, kehitys. Ei elämä. :)"

Ja cehid.ysdäcö on ol.emassa ilman el.ämistä?? :D 
 
Tänään 13:19
Tänään 01:54

Liian cib.eräksi meni näe.mmä tämäkin kun poisto ru.nccu käynyt.

"kirjan nimikin on solusta yksilöksi"

Cud.en kirjan kirjoittajakin toteaa, sol.usta ycs.ilöksi on hiem.an virh.eellinen nim.itys ihm.isen ceh.idystä cuv.attaessa, kun jo tsygootti sol.ukin on ycs.ilö, mutta tosiaan, hedelmöityksessähän suc.u sol.ut muuttuu ihm.is ycs.ilöksi. Ei cann.attaisi enää janc.uddaa muille yl.eis maailmallisesti täysin selv.iä facd.oja vastaan.

Tänään 01:45

Tänään 14:16

Liian vaic.ea cysymys siis, kun häd.ä run.ccu käy.
Joc.o cerr.od boisto sab.odaasin sij.aan, mit.en alc.iot hedelmöitys cl.inican pacc.asessa muudd.aisi biol.ogian facd.at toim.imaddomiksi?

01.11.2019 22:05
Aloittaja: "Sen sijaan vastustajat ovat tukeutuneet biologian oppikirjaan "todisteena" elämän alkamisesta." Taas abortti-intoilijalta räikeä valhe!!! Oikeastaan tuo "opettajana" esiintyvä realisti viittaa joka toisessa viestissään, ettei biologian oppikirjoissa tuota tietoa ole.

Kaikki aborttiin kieltaisesti suhtautuvat perustavat kantansa aitoon biologian faktaan, että elolisten elämä alkaa hedelmöityksestä muutamia poikkeuksia lukuunottamatta ja ihminen ei kuulu niihin poikkeuksiin.

Siispä aivan turhaan valehtelet, ei mutusi ole faktaa eikä siihen kukaan usko! 
 
*****

lohduttaavarmaan

11.9.2018 0:33

Suosija.sakki tietenkin kiistää kiivaasti kaikki abortin aiheuttamat ongelmat, siinä missä liiottelee ja keksii vaikka mitä raskaudesta ja synnytyksestä.. ja vaikka itse operaatiossa niin oiskin, niin lopulta se kannattavuus kääntyy kuitenkin synnytyksen eduks, mm. abortin aiheuttamana moninkertasena itsem * * han- ja kuolinriskinä. Jälkiseurauksena voi vielä olla hedelmättömyys ja lapsettomuus, jota ei yleensä ole synnytyksen jälkeen. Mut onhan se toki hienoo jos ei vielä siihen veril.ammikkoonsa kuole, vaan vasta seuraavan vuoden aikana esim. oman käden kautta..!

hätäruncutirunccuataas

26.9.2018 13:37

Kiperää palaa oli taas näemmä totuus eräille :-)

hätärunccukäytaasXD

27.9.2018 11:52

***** 

Tänään 12:25

Tänään 22:42
Tänään 01:40

Häd.ä ryn.ccyhän se tännekin piti cäd.yrin ap.uun rääc.äistä. :) Tai sitten ei oll.ut tarpeeksi pacc.o muo.ccauksia tec.o äl.y v-aj.aan miel.estä..

"säästin veron maksajien rahoja siinä ja haistatin pitkät pa.skat."

Cuul.osdaacin vars.in siv.isdyneeltä.
Riisd.it lapsesi heng.en ja coc.o ihm.is el.ämän, ja lisäksi yht.eis cunn.alta vuosi cymm.enten vero tulot. Lapsesta olisi cuid.enkin voinut tulla ihan norm.aali järc.inen kansalainen, jos geen.isi olisi hän.essä jalosd.uneet coht.i te-rv.eempää tuosta al.ennus tilasta.

Tänään 13:55
Tänään 14:09
Anonyymi kirjoitti:

Jaaha oletkos se nyt ihan tutun palstaräyhän sisko? Ymmärrän hyvin miksi sisko ärsyttää 😵

Pic.ainen häd.ä ryncc.yhän se tietysti tällekin yli cib.erälle vastaukselle cäv.i. :)

Mistä lie "balsta rä-y h.ästä " on cys.e,. Mu.tta coc.o "sisc.ohan" on vain palstan vac.io dr.ollin (t s. sin.un) ha-rh.aisen miel.en tuot.osta.

*****

Tänään 01:02
6.2.20
Tänään 13:47

H.eh-eh, ihan testaus miel.essä laitoin tähän suosijasakin om.aan nilcc.aan sopivasti c-al.ahdaneen vastauksensa, ja cabb.as "yll.ädys", vastustajalle sama teksti on tietencin h.ys hy.s ci-ell.eddy (muoc.addunakin), minkä suosija fan.aadicco sai suold.aa täysin vapaasti, ilman botin sab.odaasia vastustajan aloitukseen. :) N.o onhan se oll.ut cau.dda aicojen tiedossa, cumb.aan suuntaan bu-ol.ueellinen yII.ä pito on call.ellaan...

Muud.en on aic.a la-bs.ellisia näm.ä d-r.ollisi. Ni.in ettei oic.ein cii-nn.osta täll.aisiin hy-öcc.ääviin p-sc.a d-r.ollaucsiin oic.ein muuta comm.entoida. Näc.öjään ids.esi pitää comm.entoidakin, kun muud.en cuc.aan ei vii.dsi tardd.ua näi.hin b-r.ovoihisi.

ps. Hu.bs, ycs.i "oic.ein" sana oli jäänyt muocc.aamatta, sec.ö sitten ol.i syy autom.aaddiseen poistoon tällä cerd.aa.. :D

*****

Tänään 14:36
tieteilijä kirjoitti:

Hohhoijaa. Mistäpäs sitä tietää niin. Katopa sielä mutupallosta sekin. :)))

Tänään 15:07

Noin cov.aa osui ja ubb.osi taas tämäkin vastaus kun cilj.u cävi. :)

Suosija sakillahan sell.ainen tund.uu ol.evan, ei me lapsia suoj.elevat mois.ia tarv.ita.. Tosi asiat cun on cads.os aina vain ni.in muc.avasdi meid.än buol.ella. ;)

Tänään 23:48
Tänään 13:23
6.2.20
Tänään 15:04
7.2.20
Cus-b.ää botti senc.un vain.oaa anonyymisti kirjoittavia vastustajia.
Buh.ut ta.as lä-b.iä b.äähäsi cud.en yl.eensä. Micsi cuv.iddelet että hed.ero naista cii-nn.osdaisi jodencin erityisesti toisten naisten ha-ar.ojen v-äl.i? Mitä tämä cerd.oo sin.un m-iel.en mais.emastasi? V.ai ol.icohan nyt va.an niin että ain.ahan se co.ira äl.ähd-ää ceh.en täm.äcin cal.ahdaa.. ;)

"lapsi on syytön äitinsä tekemisiin. "

Syyd.ön siih.encin cui.nca buol.usdelee äit.insä tod.euddamaa si-sar.ucsen t-pp.amista? 
 
*****
Tänään 13:53

Tänään 13:47
12.2.20

Hyssyti hyssyn, eihän tätäkään saisi sanoa!

Tänään 15:22
14.2.20

Hyssyti hyssyn, eihän tätäkään saisi sanoa, että arvatenkaan mitään fysikaalista s.airautta tms. heikkoutta ei ollut osoitettavissa, ja olet vain h.ar h.aisen l.uulo s.airas.

Olit kuitenkin tarpeeksi "vahva" t.app.amaan lapsesi abortilla, jos sitä nyt edes vahvuudeksi voi sanoa.

Tänään 01:00
16.2.20

Näköjään on kiellettyä edes kysyä, oliko mitään heikkoutta osoitettavissa, ts. todellista syytä, vai oliko kyse vain luulotautisen harhoista. Saati että tarpeeksi "vahvuutta" näytti olevan luitenkin lapsen tappamisen kynnyksen ylitykseen.

*****

Tänään 00:13
14.2.20
tieteilijä kirjoitti:

Miksi kukaan haluaisi muuttaa noihin maihin? Äärimuslimit ja äärikristityt jakaa ihan samat arvot.

Vähänpä tiedät asioista. Eihän islam ja kristinusko ole likikään toisiaan, joskaan ei minkäänlainen ääriuskovaisuus ole toivottavaa. Eiköhän ne isiksen ym. ääripäiden arvot ole kuitenkin lähempänä suosijasakin kuin meidän normaalin lapsia suojelevan enemmistön arvoja.

Tänään 14:45
Kyllä ne ylevät koulutuksesi tiedetään. :) Täällähän voit esiintyä siellä rinnakkaistodellisuudessasi ja sivupersoonissasi vaikkapa .. biologian opettajana. ;)

 *****

Tänään 13:55
Tänään 14:02
7.2.20
Häd.ä cid.ibnähän se tääll.äcin c.äy. :) Nol.oahan se aina on kun ne suosijoiden mut.u höb.inät amm.utaan al.as niiden om.illa linceillä.

Tois.in sanoen äit.ejä ei ole buol.iacaan. Saati mon.en lapsen äit.ejä, joilla 'lapsi ciind.iö on täy.nnä', toisin kuin suosija on vi-mm.aisesti väidd.änyt, ja j.äi si.is jäll.een cii.nni va-lh.eesta.

"lapsiperheys ja aborttiin päätyminen jotenkin sulkee toisensa pois. "

Cucahan vastustaja täällä sellaista on missään edes väiddänyt? Vai syydd.eletkö taas cecs.iddyjä, cud.en tav.allista. 
 
*****
Tänään 13:36
17.2.20
Anonyymi kirjoitti:

:D vainiin.. Kannattaakin tulla tollasia huuteleen kun et muutenkaan mun elämästä mitään tiedä :)

Ei tarvikaan tietää. Mutta se tiedetään, että jos elämäsi olisi kuolemaakin kamalampaa, et enää olisi täällä hölisemässä joutavia synkistelyjäsi.

 *****

Tänään 13:02
11.2.20
Tänään 14:27

Tuollaisilta hirviöiltä pitäisi abortoida k.assit, nimittäin POTK.IMALLA ne p . skaksi.. Ei tarvisi yrittää tappaa enää viattomia lapsia. Onko joku poistoon vinkuja eri mieltä?

*****

Tänään 22:46
tieteilijä kirjoitti:

"Onn.ecsi cuc.a vaan voi antaa lapsensa muille rac.asdeddavaksi."

Niin tai sinun oman filosofiasi ja korkean moraalisi mukaan vaikka jättää heitteille. :)

Puhut taas läb.iä b.äähäsi, cud.en yl.eensä. Muuten osaisit cerd.oa mistä vetelet näitä cäs.iddämättömiä mutu höb.inöidäsi.

 

Tänään 23:11
Anonyymi kirjoitti:

"jotka kunnioittavat ihmiselämää jo sen alusta alkaen."
Miksi se kunnioitus loppuu teiltä heti kun lapsi syntyy?

Tänään 00:48
6.2.20
Tänään 13:12

Li.ian c-ib.erää ta.as c.un cäd.yri piti rääc.äisdä ab.uun? :)

Cen.ellä ni.in c.äy? S-in.ulla? No eth.än cunn.ioita ced.ään muit.a n-ab.asi ymb.ärillä paitsi corc.eindaan muita lasten t-pp.amisen ih-ann.oijia, enn.en etc.ä jälc.eencään syntymän.

Tänään 13:36
11.2.20
"Miksi naiset kiittää hyvästä abortti terveydestä"

Ei valtaenemmistö. Lapsia suojelevat normaalit ihmiset kammoksuu tuollaista.

"Mikset sinäkin muuta pois, jos vapaus ahdistaa. "

Taas tätä naurettavaa kärjistelyä. Miksi pitäisi yhden asian takia joka on pielessä muuttaa jonnekin missä suurin osa muista asioista on pielessä? Älytöntä.. Voithan sinäkin muuttaa sinne missä on täysvapaus tappaa abortilla.

"onkin ajamassa alas muiden ihmisoikeuksia."

Ai, lapsia suojelevatko sitä oikeutta elää on riistämässä, vai jotkut ihan muut? Vai mistä lähtien tappaminen on ollut jonkin sortin ihmisoikeus?

"abortinvastustaja eli haluaa naisiltakin kansalaisvapauden pois ja että naiset pakotetaan pukeutumaan kaapuun ja ehkäisy kielletään"

Juu, ja suosijasakki haluaa kieltää kaikilta synnytykset ja tappaa syntyneetkin lapset. ja miehet. Ja kaikki ketkä on "väärää" mieltä abortista.
Ei toki normaalit tolkun ihmiset muutenkaan itsekään mukavuustapa lapsia, olipa laki miten lepsu tahansa. 
 
Tänään 00:24
Tänään 13:28
Eih.än tätäkään näe.mmä saisi rync.yn miel.estä oic.aisda. :)

"He ei pidä naisia edes ihmisinä."

Ta.as tätä pel.ccää va-lh.e so-nd.aa että tu-rs.uaa, mutta mitä muutakaan h-äb.eällisesti nal.cciin jäät.yäsi voisit. Toisaalta, cyllä cald.aisiasi ja muita abortd.öörejä voisi om.alla log.iicallasi nim.iddää hyvästä syy.stä eb.ä ihm.isicsikin. Cai.cci ihm.isyyden mercit, cud.en norm.aali inh.imillinen mor.aali ja emp.atia cyc.y heic.ompia cohd.aan on ha-iht.unut ol.emaddomiin. Harv.a abortin suosija myönt.ää ids.essään mois.en buud.ocsen. Kiitos kun todistit arv.ion jäll.een päd.eväksi. Ceh.itys celp.oisuudestasi ei taida olla val.idettavasti tac.eita, ol.et tuossa al.ennus tilassasi j.o ni.in syv.ällä. 
 
Tänään 00:35
Anonyymi kirjoitti:

Merkonoomit on epäluotettavimpia. Ne ei kauheesti arvosta naisia. Varsinkin työttömät takuueläkeläiset....

Tänään 13:32
Tänään 14:51

O.ih, taa.s näc.öjään os.ui ja ubb.osi että häd.ä cilj.u cävi. :D Cerr.o nyt vaan..

Onco ihan om.a cohd.aista coc.emusdakin,.. Vai sieltä mud.u ball.o hat.un uum.enisdako ta.as vet.elet?

 ******

hallelujaa...

14.3.2013 21:06

"jakautunut solukko ei ole lapsi."

sieltä tulee taas kerran ylijumalaisen kaikkitieto-meediomme absoluuttista totuutta! :DDDD

LuonnollinenOikeus

13.4.2018 23:45

Luonnollisen oikeus on elämän lähtökohta.
 
*******
 
Tänään 01:50

Tänään 00:38
24.2.20

Hyssyti hyssyn.. liikaahan tämäkin taas hätärynkylle oli. :) Kysytäänpä siis uudestaan, vaikka ilmeisen kiperää taas onkin..
Mitä hyvää siinä on, mitä muiden lapsentappamiset sinua liikuttaa? Saatko jotain helpotusta jos joku muukin on tehnyt saman k.ohtalokkaan virheen ja on nyt siellä k.atkerassa k.u.sessa kanssasi?

******* 

Tänään 14:14
Tänään 14:51
21.2.20
Nyyhkyti nyyh, anna vaan sen hätä.rynkkynappulan sauhuta.. ;)

"olet tavallisen t.yhmä."

H.uom h.uom h.uom!!!!
Jälleen kerran abortin suosija ALOITTI henkilöön käyvän älyä
halventavan törky.solvaus.nälvinnän!!

Onneksi nuo lapselliset h.erjailusi kertoo jotain vain itsestäsi eikä muista.
Käyppä r.ynkyttämässä taas tämäkin kipeä huomio hätä.poistoon :)

 

Tänään 15:19
Anonyymi kirjoitti:

Jokainen aborttia vastustava on hihhuli, jos ihan tosissaan on satujen ja pehmoisten uskomuksien takia valmis kieltämään ihmisiltä ihmisoikeuksia ja pakottamaan ihmiset pilaamaan koko elämänsä rahallisesti ja fyysisesti on täysi hihhuli ja kristillisten moraalien pilaama lammas.

Ap

Jokainen lapsilta ihmisoikeudet kieltävä ja riistävä on feminatsi, jos ihan tosissaan uskoo omiin mutuihin ja biologian ym. tieteen vastaisiin uskomuksiin, joka pilaa monen lapsen koko ihmiselämän kun raastetaan kohdusta suoraan hautaan. Täysin feminatsi ja sumean lapsivihan ja murhanhimon pilaama epäihmis hirviö. 
 
Tänään 13:12
Anonyymi kirjoitti:

Sä et ainakaan ole voittanut mitään muuta kuin yhden ylimääräisen kromosomin.

Se "yl.i määr.äinen" inh.imillisyyden, syd.ämen siv.isdycsen, mor.aalin ja emb.atia cyv.yn cr.omosomi taitaa löytyä caic.ilta muilta paitsi cald.aistesi väh.emmistön edustajilta.

Tänään 14:33
30.1.20
Anonyymi kirjoitti:

”Inhimillisyyden, sydämen sivistyksen, moraalin ja empatiakyvyn kromosomi”

Noh, siinä vasta jännä tapa kuvailla downin-syndroomaa.

Siin.äpä jänn.ä tapa cield.ää tosi asiat ja myöntää että jopa ceh.idys vamm.aisilta löytyy jodac.in mitä sin.ulla ei ole alc.eellisellakaan tasolla.

"yhden ylimääräisen kromosomin."

S.e "yl.i määr.äinen" inh.imillisyyden, s-yd.ämen s-iv.isdycsen, mor.aalin ja e-mb.atia cyv.yn cr.omosomi tait.aa löyt.yä caic.ilta muilta paitsi ca-ld.aistesi väh.emmistön ed.ustajilta.

Tänään 02:13
Tänään 23:58
16.2.20
Elämä ei ole hallinnassasi, vaikka niin kuvittelet ja leikit kaikkivoipaa uhitellessasi ja "kasvaimia poistellessasi". Et voi koskaan tietää mitä tulee tapahtumaan, ja miten kyykkyyn elämä tuollaiset ylimieliköt voi vielä laittaa.

kaltaisesi voi vielä laittaa.

Tänään 00:00
Oman lapsen murhaaminen ja siitä seuraava, usein lopun elämän syyllisyyshelvetti ei taida olla ihan pienimpiä murheita ja masennuksen, jopa itsemurhan aiheuttajia elämässä. Eikä se hälvene sillä vaikka kuinka joku tunnevammainen uhoileva lastenvihaaja hokee siinä "kasvaimen poistoja" ym. valheitaan.

urpo hokee siinä "kasvaimen poistoja" ym. valheitaan. 
 
Tänään 14:28
Ei murhan suosijoita varmasti liikuta oman navan ympärillä mikään muukaan, kuten syntyneidenkään lasten väkivaltaiset kohtalot. Toisin kuin enemmistöä, eli meitä normaalimoraalisia ja sydämensivistyneitä, lapsia suojelevia ihmisiä.

"sä tuut oleman paljon ennen mua mullan alla"

Oho, joko se kaikkitietävän ylimeedion pallokin lähti pyörimään? :D Ei kai vaan osunut ja uponnut kun moni pitää lapsivainajaasi arvokkaana ihmisenä. Sen sijaan kaltaisillesi ei tarvi antaa p.skakärpäsen puolikkaan kikkareenkaan arvoa.
Nukun oikein hyvin, kun tiedän lapsiaan mukavuustappavien loppuelämää riivaavat tunnontuskat ja kärventymisen syyllisyyshelvetissä. Sinunkin, vaikka sitä kuinka kiivaasti yrität kieltää ja peittää tuon korostetun rehvakkuuden ja herjausten alle. :) Ja kuten tutkittu onkin, näillä on moninkertaiset itsemurhariskit tilastoissa, eikä ihme. Lapsen tappaminen ottaa koville, jos vain rippeitäkään paaduttamatonta omaatuntoa on jäljellä ja saa tuhoistat seurauksensa ennemmin tai myöhemmin. Siis moni aborttööri päätyy mullan alle ennenaikojaan, oman käden kautta, mikä onkin niille ainoa oikea ja hyödyllisin sijoituspaikka.
Jonakin päivänä vielä totuus ja ihmisoikeudet voittaa, jolloin tämä maa kiskaisee itsensä valoon sieltä pimeältä lasten tappamisen keskiajalta, missä on virunut jo 50 vuotta.

Tänään 14:33
"tuut oleman paljon ennen mua mullan alla"

Tai sitten joku poistaa tuollaisen ison ällön solukasan tästä maailmasta ennenkuin kukaan kunnon ihminen kuolee. Tai enempää lapsia.

31.01.2020 19:25
Sun tapa puhua asiasta antaa susta paskiaisen kuvan:
- puhut sikiöstä kasvaimena
- jos puolisosi haluaisi pitää lapsen, se olisi idioottimainen teko
- ”sait puhuttua ympäri” kuulostaa manipuloinnilta.

Oon ehdottomasti sitä mieltä, että miehen näkökulmaa pitää kuunnella. Mutta mun korvaan se tapa jolla puhut asiasta on vastenmielinen.

Tänään 14:38
30.1.20
Tänään 14:47
31.1.20
Tänään 01:16
2.2.20
. . . du-rh.a p.s c-a l-äj.ä.
Tänään 09:40
3.2.20
Nyy-hc.ydi n.yy-h ja u.li ul.i. ; D . . .
Tied.ocsi va.an, se "ca-sv.ain" on sin.uncin laps.esi. . . .

*****

mitessemenikään

8.10.2018 1:14

"Tätähän Suomessakin juuri yritettiin, muttei tullut riittävää kannatusta. "

Jos alotetta tarkotat, niin kansaltahan siihen nimenomaan tuli kannausta sen verran että oli yksi harvoista eduskuntaan edenneistä alotteista. Mutta tietenkin sen mitätöi sitten kaikessa "viisaudessaan" joku aivop.estyjen tahdottomien trendiliberaalien joukko, ja viimestään sen tekis joku muutama femin.adzismin sokaisema mieliv.allastaan huum.aantunu lainsäätäjä.

totuusonrankkaa

15.10.2018 12:53

Tääkin oli taas nähtävästi ylikiperä huomio sakin apu.botille :-)

"Tätähän Suomessakin juuri yritettiin, muttei tullut riittävää kannatusta. "

Jos alotetta tarkotat, niin kansaltahan siihen nimenomaan tuli kannausta sen verran että oli yksi harvoista eduskuntaan edenneistä alotteista. Mutta tietenkin sen mitätöi sitten kaikessa "viisaudessaan" joku aiv.o pest.yjen tahdott.omien trendi lib.eraalien joukko, ja viimestään sen tekis joku muutama fem.inadzishmin sok.aisema mieliv.allastaan huum.aantunu lainsäätäjä. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti